WERKZAAMHEDEN

Rioleringen

Een goed werkende riolering is erg belangrijk. Om overstromingen en lekkages te voorkomen kunt u bij ons terecht voor het aanleggen en vervangen van een complete riolering en hemelwaterafvoer systemen. Onze rioleringswerkzaamheden bestaan onder meer uit het verhelpen van verstoppingen, reparaties van defecte rioleringssystemen, het aanleggen van nieuwe of het uitbreiden van bestaande rioleringssystemen en het aanpassen van bestaande rioleringssystemen in gescheiden systemen van vuil en schoon water. Dit doen we voor nieuwbouw en renovatieprojecten.

Drainage

Wij verzorgen alle mogelijke drainage werkzaamheden. Het aanleggen van complete drainagesystemen kan dé oplossing zijn om van waterproblemen binnen- of buitenshuis af te komen. Om u een optimaal advies te geven voor de beste drainageoplossing zullen wij de situatie eerst goed bekijken.

Onze drainage werkzaamheden bestaan onder andere uit het aanleggen van drainagesystemen voor fundaties en bouwputten, voor kruipruimten van woningen, in tuinen en groenvoorziening en op begraafplaatsen.

Grond en graafwerk

Voor het uitvoeren van diverse grond- en graafwerkzaamheden kunnen zowel particulieren als bedrijven bij ons terecht. Wij hebben de kennis, ervaring en het materieel om diverse grond- en graafwerkzaamheden op de juiste wijze voor u uit te kunnen voeren. Dit doen wij onder andere voor woning- en utiliteitsbouw, hoveniers en groenvoorzieners, begraafplaatsen, weg- en waterbouw, infra- en wegenbouw, loodgieters en installateurs, kabel- en leidingtechniek.

Grondkerende constructies en voorzieningen

Maatwerk is bij grondkerende constructies van groot belang. Ontwerp en uitvoering moeten goed doordacht zijn, nauwkeurig worden berekend en zorgvuldig worden aangebracht. Wij beschikken over die kwaliteiten om de beste constructies van hout en beton aan te leggen. Onze werkzaamheden op dit gebied bestaan onder andere uit hardhouten beschoeiingen, hardhouten damwanden, betonnen prefab keerwanden en maatwerk beton- en metselwerk.

Bestratingen

Voor het aanleggen en onderhouden van bestratingen bent u bij ons bij het juiste adres. Bestratingswerkzaamheden voeren wij niet alleen uit op grote projecten, maar ook op kleinere projecten. Voor zowel particulieren als bedrijven. Onze bestratingswerkzaamheden bestaan onder meer uit projectbestrating, herbestrating, reparatie en onderhoud van bestrating en afwateringssystemen, sierbestrating, industrieplaten en half verhardingen.

Groenvoorziening

Mede door onze hoveniersachtergrond kunt u ook bij ons terecht voor het onderhouden van bomen en beplantingen. Onze diensten bestaan uit het aanleggen en ouderhouden van buitenruimten, waaronder aanleg en onderhoud van beplantingen, kappen van bomen en groenopstanden. Dit doen wij in opdracht van projectontwikkelaars, VVE’s, overheden, semioverheden, bouwbedrijven, bedrijventerreinen en begraafplaatsen.

Verhuur

Met jaren ervaring in deze hoveniers- en aannemerij, weten wij precies wat voor mensen en machines u nodig heeft bij het uitvoeren van uw werkzaamheden. Wij verhuren vakbekwame grondwerkers, stratenmakers en machinisten met of zonder materieel. U kunt onze mensen of machines inzetten voor onder andere infra- en wegenbouw, kabel- en leidingtechniek en weg- en waterbouw.